Hampaita valkaisevien kynien vertailu?

Tässä artikkelissa tarkastelemme, mihin valkaisevat kynät on tarkoitettu, miten niitä käytetään ja miksi ne ovat erinomainen valinta hampaiden valkaisuun kotona.

Mikä on valkaiseva kynä?

Valkaiseva kynä on pieni, kynän muotoinen tuote, joka sisältää valkaisugeeliä. Kynän päässä on sivellin tai applikaattori, jolla geeli levitetään suoraan hampaille. Valkaisevien kynien koostumus vaihtelee, mutta ne sisältävät yleensä joko karbamidiperoksidia tai vetyperoksidia, jotka ovat tehokkaita ja turvallisia valkaisuaineita.

Käyttötarkoitus

Valkaisevien kynien ensisijainen käyttötarkoitus on poistaa hampaiden pinnalle kertyneitä värjäytymiä ja pinttymiä, jotka aiheutuvat esimerkiksi kahvin, teen, punaviinin ja tupakan käytöstä. Ne sopivat erityisesti:

 1. Pinttymien poistoon: valkaisevat kynät auttavat poistamaan pinttymiä, jotka eivät lähde pelkällä harjauksella.
 2. Säännölliseen ylläpitoon: niitä voidaan käyttää säännöllisesti ylläpitämään ja parantamaan aikaisempien valkaisukäsittelyjen tuloksia.
 3. Nopeaan valkaisuun: kynät ovat erinomainen ratkaisu, kun tarvitset nopean valkaisun ennen tärkeää tilaisuutta tai tapahtumaa.
 4. Herkkien hampaiden valkaisuun: monet valkaisevat kynät ovat suunniteltu hellävaraisiksi, joten ne sopivat myös herkille hampaille.

Käyttöohjeet

Valkaisevien kynien käyttö on helppoa ja nopeaa, ja se voidaan tehdä kotona ilman ammattilaisen apua. Tässä ovat yleiset käyttöohjeet:

 1. Puhdista hampaat: Harjaa hampaat huolellisesti ennen valkaisukynän käyttöä, jotta valkaisugeeli pääsee suoraan hampaiden pintaan.
 2. Levitä geeli: Käännä kynää, kunnes geeliä ilmestyy siveltimeen tai applikaattoriin. Levitä geeli tasaisesti hampaille, välttäen ikeniä.
 3. Anna vaikuttaa: Anna geelin vaikuttaa valmistajan ohjeiden mukaisesti, yleensä 1-10 minuuttia. Vältä syömistä ja juomista käsittelyn aikana.
 4. Huuhtele: Huuhtele suu huolellisesti vedellä käsittelyn jälkeen.

Miksi valkaisevat kynät ovat suosittuja?

Valkaisevien kynien suosio perustuu niiden helppokäyttöisyyteen, tehokkuuteen ja mukavuuteen. Tässä muutamia syitä, miksi ne ovat erinomainen valinta:

 • Helppous ja nopeus: Kynän käyttö vie vain muutaman minuutin päivässä, joten se sopii hyvin kiireiseen aikatauluun.
 • Kätevyys: Pienen kokonsa ansiosta valkaisukynä kulkee helposti mukana, joten voit käyttää sitä missä ja milloin tahansa.
 • Kustannustehokkuus: Valkaisukynät ovat usein edullisempia kuin hammaslääkärin suorittamat valkaisukäsittelyt.
 • Tehokkuus: Monet käyttäjät raportoivat näkyvistä tuloksista jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Paras [tuote] vuonna 2024

Arvosana: 9 / 10

YOTUEL valkaisukynä on helppo-käyttöinen tuote, joka on suunniteltu erityisesti hampaiden valkaisuun kotona. Yotuel valkaisu kynä hyödyntää karbamidiperoksidia, joka on tunnettu ja turvallinen aine hampaiden valkaisuun. Kynän geelimäinen koostumus levittyy tasaisesti hampaille. Sen käyttö on erittäin vaivatonta: levität geeliä suoraan hampaille, anna vaikuttaa muutaman minuutin ja vältä syömistä tai juomista käsittelyn jälkeen. Monet käyttäjät ovat raportoineet näkyviä tuloksia jo muutaman käyttökerran jälkeen. Kynä on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, ja parhaita tuloksia saavuttaaksesi sitä suositellaan käytettäväksi säännöllisesti muutaman viikon ajan.

Arvosana: 8,1 / 10

ConfidentSmile valkaisukynä on markkinoilla uusin tulokas. Tämä valkaisukynä yhdistää muotoilun ja tehokkaat valkaisuaineet. Tämä valkaisukynä sisältää  natriumperbo-raattia. Kynän geelimäinen koostumus levittyy tasaisesti hampaille, mahdol-listaen tarkan ja vaivattoman levityksen eli helppokäyttöinen. Käyttäjä-arvioiden perusteella ConfidentSmile Hampaiden valkaisukynä tuottaa näkyviä tuloksia jo muutaman käyttökerran jälkeen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan päivittäistä käyttöä 1-2 viikon ajan. Säännöllinen käyttö auttaa poistamaan pinttymiä ja keltaisuutta, tuoden esiin luonnollisen valkoiset hampaat.

Arvosana: 9,5 / 10

Brilianz Clinique valkaisukynä on yksinkertainen käyttää hampaiden valkaisuun kotona. Tämä valkaisukynä hyödyntää kehittynyttä valkaisugeeliä, joka sisältää turvallisia ja tehokkaita ainesosia, kuten karbamidiperoksidia. Geeli on suunniteltu levittymään tasaisesti hampaille, mahdollistaen tarkan ja vaivattoman käsittelyn. Brilianz Clinique valkaisukynä tuottaa näkyviä tuloksia jo muutaman käyttökerran jälkeen. Parhaan tuloksen saavutta-miseksi suositellaan päivittäistä käyttöä noin kahden viikon ajan. Kynä poistaa tehokkaasti pinttymiä ja värjäytymiä, palauttaen hampaiden luonnollisen valkoisuuden ja parantaen hymyn ulkonäköä.

Arvosana: 8 / 10

Hismile PAP+ hampaiden valkaisukynä on moderni tapa hampaiden valkaisuun kotona. Tämä innovatiivinen tuote hyödyntää PAP+ -teknologiaa eli ei-peroksidipohjainen aine, joka vähentää hampaiden herkkyyttä ja on hellävarainen ikenille. Kynän geeli levittyy tasaisesti hampaille ja alkaa vaikuttaa välittömästi, tuoden esiin luonnollisen valkoisen sävyn ilman kipua tai epämukavuutta. Käyttäjät raportoivat näkevänsä tuloksia jo ensimmäisen viikon aikana, säännöllisellä käytöllä. Hismile PAP+ Hampaiden valkaisukynä sopii päivittäiseen käyttöön. Sitä suositellaan käytettäväksi 5-10 minuuttia kerrallaan, kahdesti päivässä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Arvosana: 10 / 10

SimpleSmile valkaisukynä on suunniteltu tuomaan näkyviä tuloksia helposti ja nopeasti kotona tapahtuvaan hampaiden valkaisuun. Tämä valkaisukynä hyödyntää kehittynyttä valkaisugeeliä, joka sisältää turvallisia ainesosia, kuten natriumperboraattia. Geeli levittyy tasaisesti hampaille, mahdollistaen tarkan ja vaivattoman käsittelyn. Valkaisukynän käyttö on yksinkertaista ja miellyttävää. Geelin levittäminen on nopeaa ja helppoa, mikä tekee päivittäisestä käytöstä mukavaa. Käyttäjäarvioiden perusteella SimpleSmile valkaisukynä tuottaa näkyviä tuloksia jo muutaman käyttökerran jälkeen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan päivittäistä käyttöä noin kahden viikon ajan. Valkaisukynä poistaa tehokkaasti pinttymiä ja värjäytymiä, palauttaen hampaiden luonnollisen valkoisuuden.

Arvosana: 9,1 / 10

Beconfident X1 Touch Up Pen on kätevä tuote kotikäyttöön. Beconfident X1 Touch Up Pen hyödyntää innovatiivista valkaisugeeliä, joka sisältää turvallisia  ainesosia kuten natriumperboraattia. Kynän muotoilu mahdollistaa tarkan ja tasaisen geelin levityksen hampaille, joten  helppokäyttöinen. Tämän valkaisukynän käyttö tuottaa näkyviä tuloksia  muutaman käyttökerran jälkeen. Kynä on erityisen hyvä nopeaan valkaisuun, sillä se poistaa tehokkaasti pinttymiä ja värjäytymiä, jotka johtuvat esimerkiksi kahvin, teen tai tupakan käytöstä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan säännöllistä käyttöä 1-2 viikon ajan.Valkaisevat kynät ovat tehokas ja helppokäyttöinen tapa saavuttaa valkoisemmat hampaat kotona. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää noudattaa käyttöohjeita tarkasti, pitää hampaat puhtaina, levittää geeli oikein ja käyttää tuotetta suositusten mukaisesti. Huomioimalla nämä seikat voit saavuttaa kirkkaamman ja valkoisemman hymyn turvallisesti ja tehokkaasti.

Usein kysytyt kysymykset

Hampaita valkaiseva kynä toimii ennaltaehkäisevästi ja  lyhytaikaisesti auttaen poistamaan pinnallisia värjäytymiä. Kynät sisältävät yleensä vetyperoksidia tai karbamidiperoksidia, jotka ovat samoja aineita, joita käytetään muissakin hampaiden valkaisutuotteissa. Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti ja eivät ole yhtä  tehokkaita kuin ammattimainen valkaisu hammashoitolassa. Tärkeää noudattaa tuotteen käyttöohjeita ja olla varovainen, ettei ylitä suositeltua käyttöaikaa, jotta vältetään mahdolliset haittavaikutukset, kuten herkkyys tai ikenien ärsytys.

Valkaisevaa kynää ei suositella jatkuvasti käytettäväksi.  Kynien sisältämät valkaisuaineet, kuten vetyperoksidi tai karbamidiperoksidi, voivat aiheuttaa hampaiden herkkyyttä ja ärsyttää ikeniä pitkäaikaisessa käytössä. On tärkeä noudattaa kynän käyttöohjeita ja pitää taukoja, jotta suun terveys säilyy. Jos haluat pitkäkestoisempia tuloksia, kannattaa harkita ammattimaista hampaiden valkaisua hammashoitolassa.

Valkaisevan kynän käyttö ei ole vaikeaa. Yleensä kynässä on harjamainen pää, jolla valkaisugeeli levitetään hampaisiin. Levittämisen jälkeen geelin annetaan vaikuttaa ohjeiden mukainen aika ennen hampaiden huuhtelua tai huuhtelun välttämistä tietyn ajan. Kannattaa seurata  kynän käyttöohjeita ja välttää geelin joutumista ikeniin tai suun pehmytkudoksiin, jotta vältetään ärsytys.